Reply
Highlighted

WAPI Integration Failure: DHCP Lease Retrieval Comes Back With Blank Results from WAPI

Techie
Posts: 12
418     0

 

Hi,

I am trying to obtain a list of DHCP leases from inflobox for which I tried this command from WAPI reference docs, and it comes back empty handed -

 

$ curl -k1 -u <username>:<password> -X GET 'https://<ip_address>/wapi/v2.9.5/lease?_return_fields%2b=address,starts,ends,tstp,binding_state,hardware,uid&_return_as_object=1'
{
"result": []
}


And as you can see above it comes back empty ^^

I also tried another request for "networkview" which is in the list of supported objects in the schema seen further below and even that came back blank, as seen below -

$ curl -k1 -u <username>:<password> -X GET 'https://<ip_address>/wapi/v2.9.5/networkview?_return_type=xml-pretty'
<?xml version="1.0"?>
<list>
</list>


I printed out the schema supported by my inflobox version, which I have pasted below.
Does the below list of supported objects, support the retrieval of the dhcp leases? If not, what can I do to get the dhcp leases? Any tweaks/settings changes in inflobox that would allow me to obtain the dhcp leases?

$ curl -k -u <username>:<password> -X GET "https://<ip_address>/wapi/v1.0/?_schema"
{
    "requested_version": "1.0",
    "supported_objects": [
        "ipv4address",
        "ipv6address",
        "ipv6network",
        "ipv6networkcontainer",
        "ipv6range",
        "macfilteraddress",
        "network",
        "networkcontainer",
        "networkview",
        "range",
        "record:a",
        "record:aaaa",
        "record:cname",
        "record:host",
        "record:host_ipv4addr",
        "record:mx",
        "record:ptr",
        "record:srv",
        "record:txt",
        "search"
    ],
    "supported_versions": [
        "1.0",
        "1.1",
        "1.2",
        "1.2.1",
        "1.3",
        "1.4",
        "1.4.1",
        "1.4.2",
        "1.5",
        "1.6",
        "1.6.1",
        "1.7",
        "1.7.1",
        "1.7.2",
        "1.7.3",
        "1.7.4",
        "1.7.5",
        "2.0",
        "2.1",
        "2.1.1",
        "2.1.2",
        "2.10",
        "2.10.1",
        "2.10.2",
        "2.10.3",
        "2.2",
        "2.2.1",
        "2.2.2",
        "2.3",
        "2.3.1",
        "2.4",
        "2.5",
        "2.6",
        "2.6.1",
        "2.7",
        "2.7.1",
        "2.7.2",
        "2.7.3",
        "2.8",
        "2.9",
        "2.9.1",
        "2.9.5"
    ]
}

 

Highlighted

Re: WAPI Integration Failure: DHCP Lease Retrieval Comes Back With Blank Results from WAPI

Techie
Posts: 12
419     0

 

Fixed in another post. It was a permissions issue. Thanks.

Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Recommended for You