Reply
Highlighted

vRA 7.6 and Infoblox plugin 4.4.1

Techie
Posts: 2
2658     0

When we deploy a vm which has an infoblox network profile attached the machine got deleted right after provisioning. IP address is assigned, machine pingable. No other workflow is attached. Just plain cloning in vcenter. Anybody else has the problem or a similar?

Highlighted

Re: vRA 7.6 and Infoblox plugin 4.4.1

Community Manager
Community Manager
Posts: 356
2659     0

It sounds like the deployment is failing at some point. If you were doing this deployment through vRA and the Infoblox plugin was involved, you would want to look at the execution information to see at what stage it is failing and then get the corresponding workflow logs to see the exact failure cause.

 

Since this is a clone through vCenter, Infoblox is not involved with the process and you would need to review the vCenter logs to get a better understanding for why it is failing. If needed, VMware support might be able to give you better guidance regarding that.

 

Regards,

Tony

Highlighted

Re: vRA 7.6 and Infoblox plugin 4.4.1

Techie
Posts: 2
2659     0

Hi Tony,

a call with vmware is already open, they did not found any error message is the logs. The thing is that this is not happening, when we use a vRA IPAM-Network profile. So the assumption is that something is not being passed to the masterworkflow in vRA, which is causing the masterworkflow to run the disposing.

Highlighted

Re: vRA 7.6 and Infoblox plugin 4.4.1

Techie
Posts: 5
2659     0

To add more on the design side. Infoblox does not officially support vRA 7.6 for 4.4.1 plugin.

Highlighted

Re: vRA 7.6 and Infoblox plugin 4.4.1

Techie
Posts: 1
2659     0

@aaruldas wrote:

To add more on the design side. Infoblox does not officially support vRA 7.6 for 4.4.1 plugin.


The thing is that this is not happening, when we use a vRA IPAM-Network profile. So the assumption is that something is not being passed to the My Wegmans Connect masterworkflow in vRA, which is causing the masterworkflow to run the disposing. 

Highlighted

Re: vRA 7.6 and Infoblox plugin 4.4.1

[ Edited ]
Techie
Posts: 1
2659     0

You would want to look at the execution information to see at what stage it is failing and then get the corresponding workflow logs to see the exact failure cause. Since this is a clone through vCenter, Infoblox is not involved with the process and you would need to review the vCenter logs to get a better understanding for why it is failing. 

Highlighted

Re: vRA 7.6 and Infoblox plugin 4.4.1

Techie
Posts: 1
2659     0

Hello,

 

I have a question on INFOBLOX version and VMware VRA.

 

Today we use this version “8.3.4-381259” with VRA 7.5, but we want upgrade to VRA 7.6.

 

What is the infoblox version compatible with VRA 7.6 ?

 

What is the plugin version for VRA 7.6  ?

 

 

 

Highlighted

Re: vRA 7.6 and Infoblox plugin 4.4.1

Techie
Posts: 1
2659     0

Hey, still no reply for this, please ?

Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Recommended for You